window.addEvent('domready', function() { var modules = ['rt-block']; var header = ['h3','h2','h1']; GantryBuildSpans(modules, header); }); InputsExclusion.push('.content_vote','#login-module')

tippjatek

Üdvözlünk a JuventusHungary.hu által megrendezésre kerülő tippjáték oldalán! A verseny keretein belül a Serie A 2017/18-as szezonjának mérkőzéseire lehet tippelni.

A tippjátékban kizárólag oldalunk regisztrált tagjai vehetnek részt. Tilos a többszörös regisztráció, vagy más fajta csalás megkísérlése. Sajnos technikailag nem volt megoldható, hogy összeszinkronizáljuk a szurkoló portál és a tippjáték felhasználói adatbázisát, ezért mindenkinek regisztrálnia kell a tippjáték oldalán, aki részt szeretne venni. Fontos, hogy ugyanazzal a felhasználónévvel és email címmel regisztráljatok, mint amivel a portálon is regisztrálva vagytok, ellenkező esetben érvénytelenítjük a jelentkezést. Amennyiben még a portálon sem vagy regisztrált felhasználó, úgy regisztrálnod kell mindkét helyen. Ezen szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól. Biztosíthatunk mindenkit, hogy nagy figyelemmel fogjuk követni az eseményeket annak érdekében, hogy kiszűrjűk és kizárjuk az ilyen egyéneket.

A játék célja, hogy a bajnokság végéig a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze. A nyertesek számáról és a nyereményekről később születik döntés, kísérjétek majd figyelemmel a fejleményeket ez ügyben.

Minden további, a játékhoz szükséges információt a bal oldali menüben találsz.

Mindenkinek sok szerencsét, jó tippelést és szórakozást kívánunk!