dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

VI. JuventusHungary szurkolói foci!

VI. JuventusHungary szurkolói foci!

Idén minden eddiginél komolyabb szervezés eredményeképpen örömmel jelenthetjük be nektek, hogy június elején, még a világbajnokság előtt, reméljük a scudettót és a kupagyőzelmet is ünnepelve megrendezésre kerül a hazai Juventus szurkolók barátságos futballtornája.

A helyszín ezúttal Budapest, és az Újpalota úti sporttelep (Budapest, Új Palotai út 13, 1138), a pontos időpont pedig 2018. június 2. 10:30 perc.

Szeretnénk, ha az egész napot átszőné egyfajta ünnepi hangulat, kicsiket, és nagyokat is várunk, így egy nagyon szép családi nappá varázsolhatjuk a tornát.

A jelentkező csapatokat két csoportra osztjuk, ahol 2x10 perces mérkőzéseken küzd meg mindenki mindenkivel, így alakul ki előbb az elődöntők, majd a döntő mezőnye.

A nevezés feltételei: A tornán nem vehetnek részt a futsal NB1-es, nagypálya NB1-es, NB2-es, NB3-as bajokságokban a 2017/18-as szezonban igazolással rendelkező játékosok!

A nevezési díj 17990 Ft csapatonként. A csapatok 10 főből állhatnak, de játszani 5+1 fog 5+1 ellen, így négy csere foglalhat helyet a kispadokon.

Ha azonban nincs tíz olyan haverod, aki a Juventusnak szurkol és eljönne veled focizni egy jót a magyarországi zebra hordával, akkor se csüggedj, mert lehetőség van egyéni nevezésre is. Ez esetben a nevezési díj összege 1900 Ft/fő.

Díjazás:  Senki sem marad üres kézzel! Az első három helyezett csapat a kupák és oklevelek mellett meglepetés ajándékban fog részesülni és természetesen a torna legjobbjai különdíjat vihetnek haza. De tőlünk a dobogóról lecsúszott csapatok sem távozhatnak üres kézzel!

Jelentkezni e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

Nevezési határidő: 2018.05.28.

Hajrá Zebrák, mutassuk meg mennyien is vagyunk!

#1 JareckiJarecki » 2018-04-14 19:41

Sziasztok Srácok :)

Iniditottam egy csatornát Youtubon Juventusról és az Olasz fociról.
Ha tetszik és szeretnétek hogy legyen ílyen csatornát akkor komentáljátok és osszátok meg kérlek :)

https://youtu.be/V1yf1eahucQ

Üdv,
:)
JareckiJarecki
JareckiJarecki

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció