dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

A Spurs dominált

A Spurs dominált

Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur menedzsere, az olasz és az angol sajtónak is elmondta meglátásait a Juventus elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzését követően.

„A Juve elleni mérkőzés nagy részében mi domináltunk, a saját játékunkat játszottuk” – mondta a tréner az olasz Mediaset Premiumnak. „Talán Higuain első gólja les volt. A 2-0-s hátrányra azonban remekül reagált a csapatom. A negyeddöntőbe jutás még mindig nem dőlt el, hiszen a Juve egy nagyon erős együttes. Izgalmas mérkőzés lesz a visszavágó. Örülök, hogy az emberek jól szórakoztak a mai találkozón.”

A szakvezető ezután már az angol BT Sportnak mondta el meglátásait a mostani mérkőzésről.

„Fantasztikus mérkőzés volt. Hét perc alatt két gólt kaptunk, de fantasztikusan reagáltunk minderre. Első ízben szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak, mert nagyon nehéz feladat kétgólos hátrányt ledolgozni Torinóban egy ilyen gárda ellen, meglátásom szerint győzelmet érdemeltünk volna. Fontos, hogy ezúton gratuláljak a játékosoknak, mert fantasztikus dolgot vittek végbe ma este. Természetesen van még hova fejlődnünk. Az elmúlt hetekben folyamatos fejlődést láttam a csapat részéről. A nehéz pillanatban, mert a 2-0-s hátrány ennek mondható, a csapat nagyszerűen válaszolt a bekapott gólokra.”

Pochettino természetesen kitért a Gonzalo Higuain által kihagyott második büntetőre is.

„Igen, a futballban kell a szerencse. Igaz, hogy a 2-1 nem ugyanaz, mint a 3-1, de a csapat nem érdemelte volna meg a háromgólos hátrányt. A második félidőben sokkal jobban futballoztunk és összességében a döntetlen egy kiváló eredmény, ugyanakkor van bennünk némi keserűség, hiszen jobbak voltunk náluk. A párosítás még nem dőlt el és a Juventus egy masszív gárda, ebből kifolyólag minden esélyük megvan arra, hogy megnyerjék a Wembley-i visszavágót, ugyanakkor bízunk a saját győzelmünkben, amelyet nagyszerű érzés lenne elérni saját közönségünk előtt.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció