dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

"Kiváló kapcsolatot ápolunk a Juvéval"

"Kiváló kapcsolatot ápolunk a Juvéval"

Az Atalanta általános igazgatója, Luca Percassi beszélt a klub fiataljairól, köztük Spinazzoláról, Caldaráról és Cristantéról.

A bergámóiak remek 18 hónapon vannak túl, miután a tavalyi szezont a negyedik helyen zárták, idén pedig megnyerték az Európa Liga csoportjukat és bejutottak az Olasz Kupa elődöntőjébe, ahol a regnáló bajnokkal fognak nagy csatát vívni a döntőbe kerülésért.

Percassi a Tuttosportnak adott nyilatkozatában először középpályásukról, Cristantéról értekezett, akit több olasz klub is szeretne soraiban tudni, köztük a Juventus, a Roma és az Inter.

„Allegri nagyon kedveli Cristantét, hiszen szinte ő indította el profi labdarúgói karrierjét, még a Milan edzőjeként. Meglátjuk mi lesz ebből.”

Idén az Atalanta szokatlanul, de nem indokolatlanul kerül egyre többször az átigazolási piac középpontjába, ahol jelenleg számos nagy klub vinné a játékosait, köztük Papu Gomzet, akiért állítólag a Liverpool jelentkezett be.

„Nem kaptunk még ajánlatokat Gomezért a Liverpooltól. Tisztában vagyunk vele, hogy számos játékosunk Bergamóban mutatott teljesítményével felkeltette a nagycsapatok érdeklődését, de nem szabad elveszítenünk az identitásunkat, ráadásul már azt is bebizonyítottuk, hogy néhány komolyabb eladást követően is talpon tudunk maradni. Ugyanakkor vannak olyan nagy klubok, akiknek az ajánlataival egyszerűen képtelenek vagyunk versenyezni.”

„Kiváló kapcsolatot ápolunk a Juventusszal, sőt még akkor is összedolgoztunk velük, amikor a stadionunk projektjét terveztük meg.”

Tavaly nyáron Leonardo Spinazzola keltett kisebb feszültséget a két klub között, miután az Atalanta nem akarta egy évvel hamarabb visszaengedni a játékost az előre tervezett két éves kölcsönből.

„Amikor megérkezett a Juventusnál volt a játékjoga, de amint visszatér Torinóba már a Juventushoz fog tartozni. Mattia Caldara hozzá hasonló kiváló játékos, aki a válogatott jövőjét biztosíthatja.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció