dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

„A Juvéhoz is mehettem volna”

„A Juvéhoz is mehettem volna”

Cristiano Ronaldo elmondta, csatlakozhatott volna a Juventus csapatához, de a Manchester United „ajánlata volt a legjobb”.

A Real Madrid támadóját összekötötték a Bianconerivel egy esetleges igazolás kapcsán, még akkor mikor a Sportingban játszott fiatalkorában, de Marcelo Salas elutasította ezt az irányt. Ronaldo végül a Manchester Unitedhez csatalakozott, és beszélt a Juve legendájával, Alessandro Del Pieroval a meghiúsult átigazolásról.

„Sok klub érdeklődött irántam” – mondta a portugál játékos egy Sky interjúban, amit januárban lehet teljes egészében elérni.

„A kulcsember viszont mindig is Jorge Mendes volt, ő mutattam meg a jó irányt. Természetesen emlékszem, hogy a Juventussal is voltak beszélgetések, és örülök ennek, mert egy kivételes klub. De eközben ott volt a Real Madrid, a Manchester United, és még sok másik csapat is. A legjobb lehetőségeket a MU teremtette meg, mert gyerekkorom óta álmodtam arról, hogy a Premier Leagueben játsszak, sokkal jobban tetszett, mint a Serie A.

„A Manchester United megadta nekem a lehetőséget, ezenfelül köszönet illeti Sir Alex Fergusont, és persze Jorget is, aki segített nekem odakerülni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció