focivilag

Conte Agnellinek üzent

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

A Juventus vezetősége a tegnapi nap folyamán konferenciát tartott a Juve részvényesei számára, ezen alkalomból pedig az olasz rekordbajnok első embere, Andrea Agnelli több ízben is felszólalt.

A legemlékezetesebb kijelentése az volt, amelyben dicsérte Allegrit és az általa elvégzett munkát, miután valaki mindezt már befejezettnek gondolta.

„Rendkívüli munkát végez és mindezt folytatta, amit más már befejezettnek gondolt.„

Ezt egyértelmű utalásnak vélte a média és vele együtt Antonio Conte is, aki zsinórban három megnyert bajnoki cím után váratlanul távozott a piemontiak kispadjáról. A távozásának legfőbb oka az volt, hogy az olasz tréner elégedetlen volt a klub akkori átigazolási politikájával, aminek hangot is adott egy éttermes hasonlat formájában.

Conte Agnelli kijelentésére szinte azonnal reagált a hivatalos facebook-oldalán, természetesen nem nevezte meg, hogy kinek szól az üzenete.

„Az életben szinte soha nem tudod igazán kiismerni az embereket, pedig néha talán jobb lenne hálát és érettséget tanúsítani.”

Facebook hozzászólások

[wpdevart_facebook_comment curent_url=\" $post_url \" order_type="social" title_text="" title_text_color="#000000" title_text_font_size="16" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="none" count_of_comments="15" ]

Szólj hozzá Te is

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!