dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Lippi még marasztalná Buffont

  • Írta: KasGyula

A Juventus és az Olasz válogatott korábbi edzője Marcello Lippi a Rai Rádiónak fejtette ki véleményét Buffon visszavonulásáról és a bajnokesélyesekről.

Bővebben...

250 millió euró a Juve párosáért?

  • Írta: mikulalaci

Neymar nyári átigazolása után úgy látszik, hogy lehetetlen már az átigazolási piacon sem létezik, azonban a következő sorokat mégis a helyükön kell kezelni, hiszen elég vad elképzelés, pletyka látott napvilágot.

Bővebben...

Beharangozó: Juventus-Genoa

  • Írta: KasGyula

A Juventus egy nagyon keserves mérkőzésen van túl, amely a két hete került megrendezésre, pontosan a téli szünet előtti utolsó találkozót rendezték Gagliariban.

Bővebben...

De Vrij országon belül is válthat

  • Írta: PG

A Lazio elnöke, Igli Tare közölte, hogy Stefan de Vrij kész aláírni új kontraktusát a Lazioval, de a kivásárlási záradéka Olaszországon belül is érvényes lesz.

Bővebben...

Juve a rohanó Napoli nyomában

  • Írta: PG

Max Allegri azt szeretné, ha csapata a Genoára, majd azt követően mindig a következő ellenfélre fókuszálva gyűjtögetné a győzelmeket egymás után, így lépést tartva az őrült tempót diktáló Napolival.

Bővebben...

Retro stílusú mezt tervezne az Adidas?

  • Írta: mikulalaci

Még csupán az idény felénél járunk, azonban napvilágot látott egy látványterv és ezzel együtt egy pletyka is a csapat következő szezonban viselt hazai mezét illetően.

Bővebben...

„Őrületes szervezettség jellemzi a bajnokságot”

  • Írta: mikulalaci

A Juventus francia középpályása, Blaise Matuidi a Tuttosportnak adott rövid nyilatkozatában elismerte, hogy nagyon meglepődött azon, hogy a Serie A összes csapatát a rendkívüli szervezettség és a magasfokú taktika jellemzi.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció