dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

Mindenki Allegrit akarja. És a Juve?

Mindenki Allegrit akarja. És a Juve?

A szezonkezdet óta a Juventus a mélypontokon és hullámhegyeken lavírozva minden tekintetben visszatért méltó helyére, mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.

Nagy részben ez Massimiliano Allegri érdeme, aki olyan szintre emelte edzői munkáját, ahogy sosem hittük volna. Remekül alkalmazza taktikai repertoárját akár mérkőzés közben is, annak megfelelően, ahogy a csapat érdeke, az ellenfél és az eredmény megkívánja. Segítségére volt a vezetőség is, hogy ezt a szintet elérje, kiváló játékosok leigazolásával bővítette a keretet és a Misternek a merítési lehetőséget.

A cardiffi BL-döntő elvesztése után kétségek merültek fel Allegri és a Bianconeri jövőjével kapcsolatban, de ez már a múlté, mindenki elégedett. Az edző kiváló munkát végez, a csapat pedig egyre jobban szerepel.

Az eredmények Allegrit igazolják, és ennek megvan a hatása Európa-szerte. Sorra keltette fel olyan top klubok érdeklődését a személye és edzői tevékenysége, mint a Paris Saint-Germain, Bayern München és újabban a legjobb Premiere League csapatok többsége. Nagyot emelkedett tehát a Mister ázsiója, nézzük hát, mi a Juventus elképzelése a trénerrel kapcsolatban?

A calciomercato.com szerint Beppe Marotta és stábja pontosan tisztában van képességeivel, nagyszerű eredményeivel és az Öreg Hölgy nem titkolt célja a 2020-ig kötött szerződés mindkét fél általi tiszteletben tartása. Magyarán a következő éveket Max Allegrivel a kispadon képzelik el. Persze tudjuk az élet kiszámíthatatlan a futball terén is és minden akkor dől el, amikor a bajnokság és a Bajnokok Ligája szezonja véget ér és az eredményekkel mindenki tisztában lesz.

Ez viszont már csak Allegrin múlik, mert a Juventus célja világos.

Folytassa a Mister a munkát szerződése lejártának végéig.

Előző cikk: « Én Allegrivel, ki ellenem?
Következő cikk: Jó, jobb, legjobb »

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció