dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

juvefoci

Rekviem egy álomért

  • Írta: PG

A szívemre tapasz lenne már a győzelem is a Bernabeuban, és azt hiszem, a felszabadultság okán ennek az idénynek a legjobb meccsét játszhatjuk majd jövő héten. „Egy lovag sohasem hagyja el a szíve Öreg Hölgyét.” Én nem állok fel többé meccs közben, te pedig legyél benne biztos, hogy jövő hétig el fogod hinni, hogy vannak még csodák.”

Bővebben...

Álljon meg a gyászmenet!

  • Írta: PG

Kezdek ráébredni arra, hogy milyen egy blogger élete, aki a kedvenc csapatáról ír. Egyszer azt énekli meg, amikor a csúcsokat járja az együttes, egyszer azt, amikor végletesen mélyre sodródik. Van ilyenkor felelőssége, nem is kevés, hiszen amit leír valahol véleményt is formál. Ez a vélemény azonban nem mindig szilárd és megváltoztathatatlan, ezért aztán nehéz érthetően szavakba önteni.

Bővebben...

Hogyan lehet a Juventus Bajnokok Ligája győztes?

  • Írta: KasGyula

Bár még nem múltak el a Real Madrid elleni kiütéses vereség okozta sebek, de azt tisztán érezhettük, hogy a madridiak egy szinttel feljebb állnak, és ha nem is nagy, de résnyi szakadék tátong a Bianconeri és a Top csapatok között, mint a Barcelona, aBayern München vagy a Real Madrid.

Bővebben...

Amikor a Juventus 6-0-ra verte a Milant

  • Írta: KasGyula

A Juventus és a Milan egymás elleni mérkőzései mindig is az olasz foci klasszikusai közé tartoztak. Már a 20. század fordulóján barátságos mérkőzésen találkozott a két csapat, de a valódi, még mindig úttörő korszak, amely már rangot is adott a két csapat találkozójának, az az 1906-os bajnokság volt.

Bővebben...

"Harc Bonuccival"

  • Írta: KasGyula

A Juventus védője, Andrea Barzagli a Milan kapitányát, Leonardo Bonuccit barátjának tekinti, de véleménye szerint szombaton este mindenki keményen fog harcolni egymással.

Bővebben...

Juventus(Hungary) – Milan

  • Írta: PG

Nem szokták egy blognak szánt bejegyzés első mondataiban lelőni a lényeget, én most mégis ezt teszem. Remélem azért nem csak az a nagyjából 50 ember van tisztában vele, aki jön, hanem rajtuk kívül jóval többen, hogy „félszázan” egészen biztosan ott leszünk Magyarországról, hogy képviseljük a hazai Juventus drukkereket, a JuventusHungaryt, és a Ragazzi Ungheresi Juventust.

Bővebben...

Kamera által homályosan

  • Írta: KennyVice

Úgy tűnik, a 2018/19-es szezon igazi mérföldkő lesz a Serie A életében. Nem csupán azért, mert az első négy helyezés a bajnoki tabellán automatikus Bajnokok Ligája-indulást ér, hanem mert a televíziós közvetítési díjakból származó bevételek elosztásának struktúrája is változni fog a közepes és nagy klubok között.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció