dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Cagliari – Juventus beharangozó

  • Írta: KasGyula

A szezon felének lezárásaként utolsó fellépésünkre készülünk Szardínia szigetén ma este a Cagliari ellen. Nagyon kellemes lenne szépen befejezni a téli pihenő előtti utolsó meccsünket és erre, mint mindig, jó esélyeink vannak.

Bővebben...

Jó, jobb, legjobb

  • Írta: PG

Közeledve az év végéhez talán nem árt, ha picit elmerengünk azon, hogy mi is történt a múltban (idén), mi történhet jövőre a Juventus háza táján. Sok izgalmat és fordulatot hozott a 2017-es év, de nem szeretnék szigorúan végig menni minden pillanaton, inkább csak benyomásokat, gondolatokat írnék ki magamból, közölnék felétek.

Bővebben...

Mindenki Allegrit akarja. És a Juve?

  • Írta: KasGyula

A szezonkezdet óta a Juventus a mélypontokon és hullámhegyeken lavírozva minden tekintetben visszatért méltó helyére, mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.

Bővebben...

Én Allegrivel, ki ellenem?

  • Írta: Kbalazs2

Figyelem, a cikk a nyugalom megzavarására alkalmas tartalommal rendelkezik, és semmilyen felelősséget nem vállalok az olvasása közben elszenvedett testi/lelki sérülésekért!

Bővebben...

A Juventusnak meg kell találni a középutat

  • Írta: KasGyula

Gaby McKay, a football-italia blogírója szerint a Juventus a védelemben és a támadásban váltott, de nem találta még meg a megfelelő egyensúlyt a középpályán, amely a legfontosabb lenne a tökéletes működéshez. Szerinte a középpályával kell foglalkozni.

Bővebben...

Ventura lehet, hogy jót tett az olasz focinak?

  • Írta: KasGyula

Bármennyire furcsán hangzik, lehet Venturát nem kéne ugyan szenté avatni, de biztos, hogy sokat köszönhetnek ennek a középszerű képességekkel rendelkező edzőnek. Ez az ember elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Squadra Azzurra dicstelenül leszerepeljen a kvalifikációs mérkőzéseken a svédekkel szemben, megtörve ezzel azt a gyönyörű sorozatot, amely során 60 esztendő minden világbajnoki torna részvevőjévé tette Olaszországot és nem mellesleg világbajnoki címeket szerzett.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció